Начало       За проекта       Подходът "Лидер" / ВОМР        Органи на МИГ         Стратегия и изпълнение        Документи        Контакти        ИГРП    
  Проекти
   
  Полезни връзки
   
  Социални профили
 
 
  Новини
 
СЪОБЩЕНИЕ
17 Януари 2018

В раздел „Документи за публично обсъждане” е публикуван проект на Условия за кандидатстване, Условия за изпълнение и приложенията към тях по мярка „Подобряване на производствения капацитет в МСП” от СВОМР с финасиране по Оперативна програма” Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г.

В срок до 12:00ч. на 25.01.2018 г. можете да изпращате писмени възражения и предложения по проекта на документацията на и-мейл: mig_mk2015@abv.bg или на адрес: град Момчилград, ул.”Девети септември” №1, ет.4.

В срока на публичното обсъждане могат да се дават предложения за промени в документацията или възражения и коментари по условията, а не да се задават въпроси във връзка с кандидатстване и изпълнение на мярката.

Прочитания: 923 пъти

 
  Превод
 
Bulgarian Belarusian Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Spanish Swedish
 
  Профил на купувача
   
  Съдържание